Leverantörer

Meditek är stolta över att enbart arbeta tillsammans med välkända tillverkare och leverantörer. Med en gedigen teknisk expertis kan vi våra produkter ”från fabrik till din verksamhet”.

Air Liquide utvecklar, tillverkar och säljer innovativa produkter inom tre områden: ventilation (ventilatorer och patientgränssnitt för intensivvård, akutvård, transport, hem), utrustning för medicinska gaser och aerosolterapi.

Derungs är en ledande global leverantör av belysningssystem och tillbehörskomponenter för medicinsk teknik. Genom att kombinera innovativ ljusteknik med funktionell design sätter de banbrytande accenter.

Lunda-baserade Distributed Medical tillhandahåller systemlösningar för bildhantering inom sjukvården. Bolagets unika mjuk- och hårdvara tillsammans med lång erfarenhet av medicinsk bildhantering borgar för en högkvalitativ helhetslösning.

Japanska Eizo är en av de världsledande tillverkarna av högkvalitativa bildskärmar. Eizos medicinklassade skärmar har en fantastisk bildkvalitet speciellt utformad för medicinska format och klinisk miljö.

Endomobil erbjuder effektiv, prisvärd service och reparation av begagnade, flexibla endoskop och kringutrustning från tillverkarna Olympus, Pentax och Fujinon. Endosonografisonder, TEE-sonder, ultraljudssonder och US-sonder är också i trygga händer hos Endombil.

GCX är den ledande leverantören av medicinska instrument och IT-monteringslösningar för sjukvårdsindustrin sedan 1971. GCX har en unik förståelse för samspelet mellan medicinsk utrustning, användare och vårdmiljöer.

Vi tillhandahåller och servar produkter från Amerikanska Inogen. Inogen One syrgaskoncentratorer ersätter stationära syrgasmaskiner eller syrgas på flaska och kan användas under aktivitet, vila och sömn.

Veterinärer i mer än 100 länder arbetar med utrustning från Danska Kruuse. Kruuse är en totalentrepenör i veterinärsverige med sina kvalitativa produkter och tjänster. Meditek och Kruuse har ett väl förankrat samarbete där vi tillsammans utför service på röntgenutrustning.

Metaflex utvecklar och tillverkar hermetiska dörrar med stort fokus på säkerhet, funktionalitet och hållbarhet. Meditek samarbetar med Sveriges största byggbolag för planering och installation av operationsdörrar.

Nexor Medical är en tysk armaturtillverkare med egen tillverkning i Italien. Nexor tillverkar högkvalitativa operationslampor med enkelt handhavande.

Med rötter i snickeribranschen har Noas Sweden utvecklats till att bli en helhetsleverantör och producent av specialinredning. NOAS Swedens Väldesignade och moderna kirurgitvättställ och operationsvaskar i Corian är ett ypperligt exempel på att sjukvården utvecklas och att svenska produkter håller världsklass.

Reison producerar och säljer ett brett sortiment av svensktillverkade tillbehör till operationssalen. Reison arbetar kontinuerligt med kvalitet- och användbarhet i alla sina produkter, allt från klovar till droppställningar eller instrumentbord. Deras sjukvårdsutrustning till operationssalen levererar alltid vad som utlovas, i alla avseenden och in i minsta detalj.