Om Meditek

Meditek AS startades 1992 i Norge av familjen Kolstad som än idag är ägare till verksamheten.

2011 etablerade Meditek sig i Sverige som filial, och under 2022 blev vi eget aktiebolag under namnet Meditek medicinsk utrustning AB.

Med kontor och lager i Kungälv utanför Göteborg förser vi både offentliga och privata kliniker med högkvalitativa produkter samt service och installationer för både human- och veterinärvården. Meditek lägger mycket stor vikt att enbart jobba med välkända tillverkare för att kunna hjälpa våra kunder att upprätthålla en optimal drift och vårdsäkerhet.

Vilka är vi och vad gör vi?

Meditek arbetar i nära samarbete med bland annat vårdpersonal, inköpare, byggbolag och medicintekniker. Tillsammans hittar vi de bästa uppläggen och lösningarna för den enskilda verksamheten. Vi vet och är vana vid att god planering och täta samarbeten krävs för att nå dessa mål. Vi rör oss lika vant i en mindre sterilsal, som på de stora byggarbetsplatserna. Vi jobbar både med offentliga upphandlingar och direktförsäljning och våra lösningsorienterade servicetekniker är omtyckta besökare runt om i Sverige.

Mediteks målsättning är att du som jobbar med vård skall kunna koncentrera dig på dina patienter, trygg i tanken att din klinik fungerar som den skall.

Vår historia fram till idag