Service och installation

Meditek är idag ett välkänt ansikte på många sjukhus, vårdcentraler, veterinärkliniker och privata kliniker runt om i Sverige. Förutom att utföra t.ex. förebyggande underhåll, service, reparationer på de produkter vi själva har sålt, så utför vi även denna typ av arbeten på uppdrag av andra företag, så kallade tredjeparts uppdrag.

Bland annat så arbetar vi på uppdrag av veterinärföretaget Kruuse med service av röntgenutrustning.

Du som t.ex. jobbar på MTA vid ett sjukhus kanske vill diskutera installationslösningar eller höra vad vi kan leverera för bildhantering för er verksamhet?

Service inom Endoskopi

Meditek tillhandhåller tillsammans med vår samarbetspartner Endomobil service och underhåll på skop och prober.

Endomobil grundades i Tyskland och deras verkstad ligger i Grossenaspe i närheten av Hamburg. Där utför de med expertis och kunnande service på alla marknadens olika skop och prober.

Tillsammans med Endomobil erbjuder vi en snabb, enkel och transparent service till ett attraktivt och konkurrenskraftigt pris.

Endomobil är certifierade enligt ISO 13485

Lån och begagnatköp

Endomobil tillhandahåller låneskop på alla skop och prober om det skulle behövas. Meditek erbjuder alltid inköp av begagnade skop.

Garanti

Endomobil tillhandahåller 1 års garanti på alla serviceärenden.

Service inom Endoskopi

Meditek tillhandhåller tillsammans med vår samarbetspartner Endomobil service och underhåll på skop. Med vår samarbetspartner Mides erbjuder vi även en motsvarande tjänst för service och underhåll av prober.

Tillsammans med våra sammarbetespartners erbjuder vi en snabb, enkel och transparent service till ett attraktivt och konkurrenskraftigt pris.

Endomobil är certifierade enligt ISO 13485

Lån och begagnatköp

Våra samarbetespartners tillhandahåller lånelösningar på alla skop respektive prober om det skulle behövas. Meditek erbjuder alltid inköp av begagnade skop.

Garanti

Endomobil tillhandahåller 1 års garanti på alla serviceärenden.

Service & Installation Veterinär/Kruuse

Danska företaget Kruuse är sedan många år en välkänd aktör som säljer ett stort sortiment av produkter till veterinärkliniker. Meditek har i stora delar av Sverige uppdraget att utföra service på den röntgenapparatur som Kruuse säljer. Vi kontaktar själva berörda veterinärer och bokar in datum som passar verksamheten bäst.

På plats

Servicepersonal från Meditek servar er utrustning på plats

Vi hjälper stora som små

Meditek jobbar både med veterinärkedjor och fristående kliniker

Service Inogen

Meditek är auktoriserad serviceverkstad för Inogens portabla oxygenkoncentratorer sedan 2011.

Vi hjälper våra kunder med felsökning, reparationer och support.

Med egen serviceverkstad i Kungälv kan vi med korta ledtider erbjuda regionernas hjälpmedelscentraler bästa möjliga support.

Vi håller även i kurser för våra kunder i hantering och förebyggande underhåll på portabel syrgas.

Egen serviceverkstad i Kungälv

Garantiärenden och service

Observera att Meditek inte tar serviceuppdrag eller säljer produkter direkt till privatpersoner. Alla ärenden måste gå via hjälpmedelcentral.